Societat

Gastronomia

Gastronomia i dansa s'uneixen a «Obra Gastronòmica», una jornada per impulsar el producte de proximitat

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus organitzen aquesta iniciativa el pròxim 6 d'abril

Per Redacció

Cartell de la primera edició de Òrbita Gastronòmica
Cartell de la primera edició de Òrbita Gastronòmica | Cedida

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus organitzen per primera vegada “Òrbita Gastronòmica”, una jornada en la qual gastronomia i dansa es fusionaran per impulsar la cultura i el producte de proximitat. L’activitat tindrà lloc dissabte 6 d’abril, de 10 a 14 h, al vestíbul del Centre de Lectura, on el públic podrà gaudir de degustacions gastronòmiques elaborades amb aliments km0 del Mercat de Reus i de les principals DOP i IGP del territori. A la vegada, també es podran veure les coreografies que alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus interpretaran a la plaça de Sant Pere.

“Òrbita Gastronòmica” és un projecte vinculat als Premis Òrbita de Dansa Contemporània, que, des de fa dos anys, convoca l’Escola de Dansa del Centre de Lectura. Amb la vinculació amb el sector de la gastronomia es vol impulsar, alhora, la cultura i la promoció del producte gastronòmic de proximitat. Per aquesta raó, la iniciativa compta amb la col·laboració de l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, l’alumnat del qual prepararan les degustacions gastronòmiques que se serviran a l’acte, el Mercat de Reus, la DOP Siurana, la DOP Avellana de Reus, l’IGP Calçot de Valls, Forn Sistaré i la DOQ Priorat.

Comenta aquest article