Esports

Balls esportius

Cambrils abaixa el teló a quatre dies de competició internacional de balls esportius (conté galeria fotogràfica)

La cloenda del Cambrils Dancesport 2014 es va fer ahir al vespre amb la disputa de les darreres quatre finals del campionat

Per Lluís Rovira i Barenys

Ahir al vespre es van celebrar les darreres competicions del Dancesport 2024
Ahir al vespre es van celebrar les darreres competicions del Dancesport 2024 | Lluís Rovira i Barenys

Les quatre finals celebrades ahir al vespre, la de sènior II Latin, la de sots 21 Latin, la sènior Latin i la Internacional Open Standard, van posar el punt i final a quatre dies de competició de balls esportius a la Nostra població. L’entrega de premis d’aquestes quatre categories va cloure el campionat amb el desig, expressat a través de la megafonia de l’acte, de “retrobar-nos de nou a Cambrils l’any vinent”. La cançó amb regust olímpic dels “Amics per sempre” va posar la cirereta de l’acte de comiat.

Uns 1.500 esportistes i 32 països representats

Cambrils s’ha convertit, un any més, en la capital mundial dels balls esportius. La inauguració del Cambrils Dancesport es va fer el passat dijous i ha comptat amb la participació de més de 1.500 esportistes de trenta-dos països diferents, entre ells, Xina, Israel, Colòmbia, Macedònia, Estònia, Kirguizistan, Taipei, Vietnam, Portugal, França, Alemanya o Itàlia. Una de les novetats d'aquesta edició és el primer Campionat del Món de Dansa Coreogràfica, que es va celebrar el passat divendres a la tarda. Hi van prendre part equips d'entre tres i vint ballarins de diferents edats. El divendres, a més, es va poder gaudir de l'Open Wheel-Chair o del Campionat d'Europa Sènior 2 Latin. El dissabte va ser el torn de competicions com el Campionat d'Europa Sub-21 Standard, el Circuit Ibèric o els Opens Juvenils Latin i Standard. Ahir, a més, es van disputar el Campionat d'Espanya Single 10 Dances o el V Trofeu Nacional Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades