El Cambrils CH obté un meritori empat a la pista del Sitges

L'equip cambrilenc es manté a meitat de la taula classificatòria

Oriol Valera, entrenador del Cambrils CH, donant instruccions als seus jugadors
Oriol Valera, entrenador del Cambrils CH, donant instruccions als seus jugadors | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins             Segona Catalana              Grup A

CP Subur Sitges 6 – Cambrils CH 6

El Cambrils acudia a la pista del Sitges, en el darrer partit abans de l’aturada per la Setmana Santa, sabent que els locals s'havien reforçat amb el jugador Jofre Vila, procedent del Sant Cugat de l’OK Plata i que va demostrar que va sobrat en aquesta categoria atenent al nombre de gols que està fent en cada partit. Contra el Cambrils no va ser una excepció i va fer els cinc primers gols fabricant-se'ls tots ells mateix i va donar l'assistència del 6è.

Als 5 i 6 minuts de partit, Vila ja posava el 2-0. El Cambrils va aprofitar els minuts que Vila descansava per posar-se 2-4, quan Marcel i Javier marcaven per partida doble (minuts 13, 15, 17 i 20). A 2 pel descans, Camon parava un penal a favor del Sitges però només 30 segons després no podia fer res perquè el sitges fes el seu 3r.

Al minut 2 i 3 de la represa, Jofre havia tornat a capgirar el marcador amb un 5-4. En la següent acció Armando disposava d'un penal que no era capaç de convertir. Al minut 9, Marcel no fallaria i va fer el seu 3r de la tarda. Els locals es tornaven a posar per davant al 14 de la segona i a 8 pel final, un fort xut d'Armando des de mitja pista es colava per l'escaire fent l'empat definitiu.

Als últims minuts els dos equips es van respectar moltíssim esperant tenir la seva opció per emportar-se els 3 punts però el marcador ja no es va moure.

L'equip cambrilenc es manté a meitat de la taula classificatòria. Aquest proper dissabte 6 d’abril el Cambrils CH rep el Club Patí Vilafranca