Esports

Tir Olímpic

Jesús Arribas s'endú el primer lloc en l'especialitat de cominazzo en el Campionat d'Espanya de Tir Olímpic

Un total de sis esportistes del Club de Tir Olímpic Cambrils van participar en aquest campionat celebrat a Nàquera, al País Valencià, obtenint uns meritoris resultats

Per Redacció

La prova es va celebrar a la galeria del Club de Tir de Nàquera
La prova es va celebrar a la galeria del Club de Tir de Nàquera | Cedida

Sis esportistes del Club de Tir Olímpic Cambrils van obtenir uns meritoris resultats en el Campionat d’Espanya de la Rfedeto i territorial de València, que va organitzar la Federació Valenciana de Tir Olímpic, els passats 22, 23, i 24 de març a la galeria del Club de Tir de Nàquera, galeria de la Reial Federació de Tir Olímpic de la Comunitat Valenciana.

Els esportistes del Club de Tir Olímpic Cambrils que hi van participar van ser Jesús Arribas, Pedro A. Pardo, Francisco J. Vernet, Hèctor Vila, Pere Rofes i Joan Ferraté i cal destacar el primer lloc de Jesús Arribas en la modalitat de Cominazzo a 25 metres.

Les competicions que es van celebrar en aquest campionat van ser en les següents especialitats: Cominazzo (pistola de guspira a 25 m.), Tanzutsu (pistola de metxa a 25m.) Piñal (25 m.), Núñez de Castro (fusell militar de retrocàrrega 50 m.), Lamarmora (25 m.), Maximilian (100 m.), Miquelet (50 m.), Minie (100 m.), Pennsylvania (50 m.), Colt (25 m.), Donald Malson (50 m.), Freire i Brull (100 m.), Hizadai (50 m.), Kuchenreuter (25 m.), Mariette (25 m.), Remington (25 m.), Vetterli (50 m.), Whitworth ( 100 m.).

A l'esdeveniment s’hi van desplaçar una bona representació dels millors esportistes des de tota la geografia estatal. Durant la competició un dels dies va tenir unes condicions de llum força dificultoses a conseqüència de la climatologia tot i que cal destacar que l´organització del campionat va ser impecable.
 

Comenta aquest article