Esports

Balls Esportius

Catalunya s'endú el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de balls esportius

El Palau Municipal d'Esports acull, un any més, el Cambrils Dancesport amb més de 1.500 esportistes

Per Cristina Sierra

L'equip català va obtenir la primera posició al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques
L'equip català va obtenir la primera posició al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques | Cristina Sierra

Cambrils torna a convertir-se, un any més, en la capital mundial dels balls esportius. Ahir a la tarda es va inaugurar, al Palau Municipal d'Esports, una nova edició del Cambrils Dancesport, un esdeveniment que s'allargarà fins aquest proper diumenge i que comptarà amb la participació de més de 1.500 esportistes de trenta-dos països diferents, entre ells, Xina, Israel, Colòmbia, Macedònia o Itàlia. 

En la primera jornada, Catalunya es va proclamar campiona d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. La regidora de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Vox, Isabel Segarra, van fer entrega dels premis. La segona posició va ser la Comunitat Valenciana, que va quedar només a 63 punts de Catalunya. El tercer lloc va ser per Galícia, el quart per Illes Balears i el cinquè per Aragó. 

A més del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, ahir també es va dur a terme el Trofeu Costa Daurada 2024.

Al llarg d'aquests quatre dies, els ballarins participaran en una trentena de categories. Una de les novetats d'aquesta edició és el primer Campionat del Món de Dansa Coreogràfica, que tindrà lloc avui divendres a la tarda. Hi prendran part equips d'entre tres i vint ballarins de diferents edats. També avui divendres el públic podrà gaudir de l'Open Wheel-Chair o del Campionat d'Europa Sènior 2 Latin.

Demà dissabte serà el torn de competicions com el Campionat d'Europa Sub-21 Standard, el Circuit Ibèric o els Opens Juvenils Latin i Standard. El darrer dia es disputaran el Campionat d'Espanya Single 10 Dances o el V Trofeu Nacional Cambrils.

La regidora de Turisme va fer entrega del trofeu a la capitana de l'equip català.

 

Comenta aquest article