Informació general

Platges

Un intens temporal de garbí inunda les platges i els passejos litorals

El temporal de mar ha afectat tota la línia de costa amb una gran quantitat d'aigua cobrint les platges i també els passejos del litoral en alguns punts com a la zona de Vilafortuny o al passeig de les Palmeres

Per Berta Ruiz

Aspecte que oferia la zona de Vilafortuny, ahir al matí
Aspecte que oferia la zona de Vilafortuny, ahir al matí | Cedida

Un intens temporal de garbí, aquests passats dimecres i dijous, ha deixat el seu rastre al llarg del litoral cambrilenc, tant a la zona de Llevant com a la zona de Ponent. El temporal de mar ha afectat tota la línia de costa amb una gran quantitat d'aigua cobrint les platges i també els passejos del litoral en alguns punts com a la zona de Vilafortuny o al passeig de les Palmeres. A la zona de Vilafortuny, per exemple, un dels xiringuitos ha quedat envoltat d'aigua mentre que el passeig també ha quedat negat, mentre que a la zona de les cistelles de bàsquet del passeig de les Palmeres, l'entrada d'aigua també s'ha enfilat uns quants metres enllà.

Aquest temporal de mar es produeix just abans de Divendres Sant, quan l'afluència de visitants i de turistes es dispara a Cambrils per gaudir dels dies festius de la Setmana Santa. A més, fa just uns dies s'havien enllestit els treballs de condicionament de les platges cambrilenques de cara a aquest període de vacances. Des de l'Ajuntament han explicat a revistacambrils.cat que, "un cop passi el temporal, immediatament es netejaran els passejos perquè hi pugui circular la gent i a continuació es recuperarà la sorra acumulada i es repartirà en les zones on no n'hagi quedat". Un temporal a les platges cambrilenques que ha fet la guitza en aquest moment de la temporada de Setmana Santa.

Diverses imatges del litoral de Llevant, a l'alçada de Vilafortuny ahir al matí (fotos: Cedides)
Onades petant a l'escullera del port i al passeig de les Palmeres, ahir al vespre (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Temporal de mar, ahir al vespre (foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article