Esports

Rem

El Club Rem Cambrils presenta el projecte de Travessa de la Costa Catalana amb Llagut

Inicialment s'ha dividit la costa catalana en 18 etapes, des de Les Cases d'Alcanar fins a Portbou i, de moment, s'han sumat al projecte un total de 26 clubs de rem

Per Antoni Font

El Club Rem Cambrils va presentar el projecte al Barcelona International Sailing Center
El Club Rem Cambrils va presentar el projecte al Barcelona International Sailing Center | Cedida

El passat 15 de març, al Barcelona International Sailing Center (BISC), el Club Rem Cambrils va presentar l’ambiciós i innovador projecte de recórrer tota la costa catalana, des de Les Cases d'Alcanar fins a Portbou, vogant amb llagut en diferents etapes, com un Camí de Sant Jaume però pel mar. Per aquesta fita, el Club Rem Cambrils va convidar als clubs de rem amb vessant lúdica d’arreu de Catalunya a reunir-se per presentar aquest projecte. En total hi van assistir un total de 17 clubs i 27 representants, a més de cinc membres de la junta directiva del Club Rem Cambrils. Durant el transcurs de la reunió, es va fer la presentació global del projecte, segons la idea inicial, però està obert a donar-li forma entre tots.

Inicialment consta d’una divisió provisional de tota la costa catalana en 18 etapes amb un recorregut d’uns 24 km. de mitjana i dividides cadascuna d’aquestes en dos trams per tal de poder fer els corresponents canvis de tripulació (relleus). Ara per ara, al projecte s’hi han adherit un total de 26 clubs de rem, cadascun dels quals aportarà el coneixement dels vogadors de cada zona per poder organitzar les trobades. Així mateix, el grup de treball creat per dur a terme aquest projecte està decidint com es donarà a conèixer i també s’està treballant per consolidar les etapes propostes.

El Club Rem Cambrils té previst iniciar aquest esdeveniment realitzant la primera etapa el proper 4 de maig, des de Les Cases d’Alcanar fins a la Platja del Trabucador, fent el relleu de tripulacions a La Ràpita.

 

Comenta aquest article