Esports

Bàsquet

El cambrilenc Jordi Ruiz Cabré, campió d'Espanya amb la selecció catalana de bàsquet mini

El jugador d'onze anys ha aconseguit la medalla d'or després que l'any passat es quedés a les portes

Per Redacció

Jordi Ruiz Cabré, el segon per l'esquerra, celebrant el títol amb companys i afició
Jordi Ruiz Cabré, el segon per l'esquerra, celebrant el títol amb companys i afició | Cedida

El jugador de bàsquet cambrilenc Jordi Ruiz Cabré es va proclamar campió d'Espanya juntament amb la selecció catalana al campionat estatal de Seleccions Autonòmiques en categoria Mini que es va celebrar a San Fernando entre el 23 i el 27 de març. Ruiz Cabré, que té onze anys, aconsegueix aquesta medalla d'or després que l'any passat es quedés a les portes en perdre a la final.

En aquesta ocasió, la selecció catalana es va imposar a la final contra la selecció de la Comunitat Valenciana per 71 a 67. En aquest darrer partit, Ruiz Cabré va ser un dels jugadors destacats, ja que va disputar un total de 24 minuts i va anotar vuit punts, entre els quals un triple que va ser definitiu per sentenciar el partit. En fases anteriors, Catalunya havia eliminat amb contundència les seleccions de la Comunitat de Madrid i de les Balears.

Aquesta està sent la primera temporada de Ruiz Cabré jugant a les categories inferiors del FC Barcelona, després que l'any passat donés el salt des del CB Cambrils. Concretament, el cambrilenc milita a les files de l'Infantil Masculí de primer any, amb qui ha disputat un total de dotze partits. En aquests encontres a jugat 290 minuts anotant una mitjana de 13 punts per partit.

Comenta aquest article