Esports

Bàsquet

Es tanca una nova edició del Torneig del TGN Bàsquet

Ahir es van disputar les finals, l'All Star Benjamí i un partit del projecte Inclubàsquet

Per Andreu Dalmau

Jugadores saludant-se en acabar el partit All Star Benjamí
Jugadores saludant-se en acabar el partit All Star Benjamí | Andreu Dalmau

Ahir es van disputar els darrers partits del 19è Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet que ha tingut lloc entre el 23 i el 27 de març. El Palau Municipal d'Esports va acollir les finals de les categories infantil i aleví i els partits All Star dels equips benjamins. Així doncs, els campions en les diferents categories van ser: el TGN Bàsquet en infantil masculí al imposar-se en la final a l'EANNA irlandès. En infantil femení, el triomf va ser per al CE Xamba que es va imposar al TGN Bàsquet. En aleví masculí, la victòria final va ser per al CN Sabadell que va guanyar al Travel Team en la final  i, en l'apartat femení, el conjunt aragonès El Salvador de Saragossa va vèncer al CB Parets.

Com ja es va fer en altres edicions també es van organitzar uns concursos de triples, 2 ball i el 3x3 d’entrenadors i staff que van omplir les pistes.

Partit del projecte Inclubàsquet, per a persones amb diversitat funcional

A més, ahir també es va donar espai a les persones amb diversitat funcional, ja que, entre les 12 i les 12.30 hores va tenir lloc un partit del projecte Inclubàsquet. Aquesta iniciativa encapçalada per Marta Pastó i Pau Robert té per objectiu integrara en clubs de bàsquet jugadors amb diversitat funcional perquè puguin entrenar al costat d'altres equips ordinaris.

D'aquesta manera, jugadors de diverses edats com el Dani o la Carme van tenir l'oportunitat de disputar un partit en igualtat de condicions amb altres membres del TGN Bàsquet, provocant moments d'emoció amb cada cistella entre les desenes de persones que van presenciar el partit al pavelló.

Imatges del partit de l'Inclubàsquet, disputat ahir (Foto: Andreu Dalmau)

 

En aquesta edició del Torneig de Cambrils del TGN Bàsquet hi han participat 700 jugadors repartits en 67 equips de 32 clubs diferents procedents de diferents punts de Catalunya i Espanya, així com de Turquia, Irlanda i Alemanya.

Comenta aquest article

Galeries relacionades