Esports

Escacs

Punt i final al campionat de Catalunya d'escacs per edats disputat a Cambrils amb més de 500 escaquistes

La competició es va jugar amb el sistema suís, és a dir, tots els jugadors juguen entre tots a nou rondes, llevat de la categoria sub8 que va disputar un total de vuit rondes

Per Redacció

Disputa de les partides a l'hotel Sol Port
Disputa de les partides a l'hotel Sol Port | Andreu Dalmau

Des del passat dissabte 23 de març i fins ahir, Cambrils va acollir per segon any consecutiu, el campionat de Catalunya d'Escacs per edats (des de la categoria sub8 fins a la categoria sub20). La competició, que ha reunit més de 500 participants de 93 clubs catalans amb edats compreses entre els 5 i els 20 anys, s'ha disputat en diferents espais com l'Ateneu Juvenil i els hotels Sol Port Cambrils i Port Eugeni. El campionat es va jugar amb el sistema suís, és a dir, tots els jugadors juguen entre tots a nou rondes, llevat de la categoria sub8 que va disputar un total de vuit rondes. Durant la jornada d'ahir dijous es va disputar la novena i última ronda i es va celebrar la cloenda del torneig.

A banda del campionat pròpiament també es va organitzar una exhibició de partides simultànies amb el Mestre Internacional José Sequera el passat diumenge al Port, així com un campionat de Puzles i un campionat de Partides Ràpides.

Comenta aquest article

Galeries relacionades