Societat

Solidaritat

El vermut solidari de l’Associació ANTIAN recapta 3.327 € per a la investigació de la mutació del gen ADSL

Cambrils torna a demostrar el seu vessant solidari en un matí ple d’activitats amb els germans Andreu i Anton Torres Guix com a protagonistes

Per Maria Vidal

Un moment de l'actuació dels Nyanyos, els joves timbalers de la colla gegantera de Tota l’Endenga
Un moment de l'actuació dels Nyanyos, els joves timbalers de la colla gegantera de Tota l’Endenga | Berta Ruiz

El parc del Pescador va acollir, ahir al matí, el vermut solidari organitzat per l’Associació ANTIAN. Més d’un centenar de persones van participar en aquesta jornada que tenia com a objectiu recaptar fons per a finançar la recerca de la malaltia ultrarara dels germans cambrilencs Andreu i Anton Torres Guix, afectats per la mutació del gen ADSL. Els 3.327 € aconseguits finalment demostren que, una vegada més, Cambrils es va bolcar en aquesta causa solidària. Tots els diners recaptats es destinaran a la investigació de la malaltia que està duent a terme un equip de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron, encapçalat pel doctor Miguel Chillón.

Els assistents van poder gaudir d’un matí ple d’activitats i acompanyat del bon temps, després que aquest esdeveniment, previst inicialment pel 3 de març, s’ajornés per causes meteorològiques. L’actuació dels Nyanyos, els joves timbalers de la colla gegantera de Tota l’Endenga, va inaugurar el vermut animant a tothom des d’un inici. Els va seguir el conte interpretat per Montserrat Parra i els infants i joves de La Teca, en el qual l’Anton i l’Andreu eren els protagonistes. El públic, format especialment per famílies, va seguir atentament la història. El vermut es va cloure amb l’actuació de l’artista AIEM, qui va amenitzar la festa el seu repertori de música urbana cantant temes propis com Ayer yo te encontré, El Mambo Baby o KLK Miami.

Al llarg de tota la jornada, els infants també van poder jugar a les cucanyes organitzades per l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar i participar del pintacares a càrrec de Comaigua. Finalment, cap a les 14.30 h, es van anunciar els guanyadors de la rifa d’un collaret, una cistella i dues entrades pel Port Aventura.

Diferents imatges del vermut solidari, ahir al matí, al parc del Pescador (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article