Societat

Pasqua

250 xiquets i xiquetes participen a la segona edició de la cacera d'ous de Pasqua (Conté galeria fotogràfica)

El parc del Pinaret va acollir aquesta activitat, per segon any consecutiu, organitzada per la Unió de Botiguers i l'acadèmia d'anglès La Martina Kids&Us

Per Berta Ruiz

Un moment del sorteig de regals, ahir al matí, al parc del Pinaret
Un moment del sorteig de regals, ahir al matí, al parc del Pinaret | Berta Ruiz

El parc del Pinaret va acollir, ahir al matí, la segona edició de la Cacera d'Ous de Pasqua organitzada per la Unió de Botiguers juntament amb l'acadèmia d'anglès La Martina Kids&Us. Cap a les onze del matí es va donar inici a la cacera d'ous de Pasqua de xocolata per tot el recinte del parc. Es van inscriure uns 250 xiquets i xiquetes que es van dedicar a cercar més de 5.000 ous de xocolata amagats per diferents racons del parc. La canalla, acompanyada dels seus pares i mares, va dur a terme aquesta "cacera" llaminera fins les dotze del migdia.

En aquest moment es va donar pas al sorteig d'un total de 31 regals entre la canalla que havia omplert la butlleta de la descoberta dels ous. La dinamitzadora de la UB, Sònia Baiges, va ser l'encarregada de conduir l'acte amb el suport de les monitores i professores de l'acadèmia La Martina Kids&Us. Un nombrós públic, molt familiar, es va situar a les graderies del parc per seguir aquest sorteig en el qual es van repartir diversos premis.

Comenta aquest article

Galeries relacionades