Informació general

Eleccions

Les llistes electorals es podran consultar del 25 de març a l'1 d'abril a l'Ajuntament

El servei s’oferirà des del Departament de Secretaria presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73

Per Redacció

Imatge del Palau Municipal d'Esports en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, el 14 de febrer de 2021
Imatge del Palau Municipal d'Esports en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, el 14 de febrer de 2021 | Lluís Rovira i Barenys

Des del proper dilluns 25 de març i fins l’1 d’abril, –ambdós inclosos–, es podran consultar les llistes electorals per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya fixades per al dia 12 de maig i, també es podran presentar reclamacions, si és el cas. El servei de consulta es farà al Departament de Secretaria de l’Ajuntament presencialment o telefònicament al número 977 79 45 73, en horari d’atenció al públic (de 8h a 14h els dies laborables).

Els electors i les electores que disposin d'un certificat electrònic acceptat segons la relació publicada a la seu electrònica de l'INE, també poden realitzar la consulta de les seves dades a través d'internet al web https://sede.ine.gob.es. És important consultar les dades del Cens Electoral per detectar possibles errors i poder exercir el dret de votació en les properes eleccions. El cens electoral es va tancar en data 1 de gener de 2024 amb les variacions tramitades fins el 28 de desembre de 2023.

Comenta aquest article