Esports

Futbol sala

El Mediterrani s'imposa a la pista del Fraga en un trepidant partit

El triomf a favor de l'equip cambrilenc es va gestar en els darrers minuts del partit quan David va marcar el definitiu 5 a 6

Per Redacció

Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el Fraga Futsal
Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el Fraga Futsal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala                   Divisió d'Honor Catalana                        Grup 3

Fraga Futsal 5 - CFS Mediterrani 6


Victòria a domicili del Mediterrani en un partit on els espectadors van poder disfrutar de gols i d'alternatives en el marcador.
El partit va començar amb un Mediterrani molt intens, que als pocs minuts aconseguia marcar després d'una gran jugada on els locals s'introduïen la pilota en pròpia porta. El Fraga va despertar i va aconseguir empatar. A partir d'aquí va començar la incertesa en el joc del Mediterrani, que els feia vulnerables en defensa i poc encertats en atac. Tot i això, David, avançava novament als cambrilencs, però a manca de 4 minuts per arribar al descans el Fraga va aconseguir capgirar el marcador i col·locar-lo en un 3-2 al descans.
El Mediterrani va aprofitar la mitja part per ajustar-se i arreglar les febleses que havia mostrat en el decurs de la primera part i el cert és que es va veure un altre equip. Albert Cháfer amb un gran xut, després d'una assistència de Pau Bota empatava el partit. Poc després Pau Bota feia el quart i posava novament per davant als cambrilencs.
A manca d'11 minuts es lesionava Alberto que després de salvar miraculosament un 2 contra porter, va haver de deixar la porteria a Pau Torné. El Fraga empatava de nou, però Pau Bota, a la següent jugada, aconseguia tornar a avançar al Mediterrani. La història és va repetir i el Fraga aprofitant un rebot va tornar a empatar. A partir d'aquí qualsevol equip hauria pogut marcar, però el que ho va fer va ser el Mediterrani, mitjançant David que feia el segon gol que tancaria el marcador.
El Fraga ho va intentar de 5 però el Mediterrani, després del que havia passat la setmana passada, va protegir la porteria a pany i forrellat, aconseguint una meritòria victòria.

Aquest proper diumenge el Mediterrani rep el Tàrrega, el líder del grup. El partit, però, es jugarà al pavelló de la Pineda, a Vila-seca, ja que el Palau Municipal d'Esports cambrilenc està ocupat pel torneig de bàsquet que cada any organitza el TGN a Cambrils.

Comenta aquest article