Informació general

Incendi

Es produeix un incendi en un establiment de restauració al carrer de les Drassanes

Els serveis sanitaris van haver d'atendre una dona, al mateix lloc dels fets, per inhalació de fum i afectació a la gola i pel seu estat d'ansietat

Per Redacció

Imatge dels serveis d'emergències que van acudir al lloc de l'incendi, el passat divendres a la tarda
Imatge dels serveis d'emergències que van acudir al lloc de l'incendi, el passat divendres a la tarda | Cedida (Policia Local)
El passat dijous a la tarda es va produir un incendi en un establiment de restauració al carrer de les Drassanes, el barri del Port. L'incendi es va iniciar a la campana extractora de la cuina i va produir diversos danys materials. Els serveis sanitaris van haver d'atendre una dona, al mateix lloc dels fets, per inhalació de fum i afectació a la gola i pel seu estat d'ansietat. Els Bombers van ventilar el restaurant i el pis que van resultar afectats pel fum. Des del departament d'Activitats de l'Ajuntament van aixecar acta i es va decidir fer un precinte provisional de l'establiment fins que l'estat del local fos l'òptim per tornar a obrir. També hi van acudir efectius de la Policia Local, del Servei d'Emergències Mèdiques i dels serveis tècnics de l'Ajuntament. Un cop es van ventilar el local i els pis, la dotació de Bombers va abandonar el lloc.
 
 

Comenta aquest article