Esports

Rem

Tres podis pels Vent d'estrop al Canal Olímpic de Castelldefels

Tres de les tripulacions cambrilenques van aconseguir classificar-se en segon lloc en les seves categories

Per Redacció

Equip Veterà Masculí dels vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils
Equip Veterà Masculí dels vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils | Cedida

El passat cap de setmana, els Vogadors de Cambrils es van desplaçar fins al Canal Olímpic de Castelldefels per disputar dues regates, dissabte la de batel i diumenge, la de llaüt mediterrani. La de dissabte, una regata que s’hagués hagut d’anul.lar, va iniciar-se sota una pluja insistent i un fort vent, i al final, l’equip cambrilenc, junt amb altres clubs van decidir retirar-se i no posar en risc a les seves tripulacions degut a les males condicions meteorològiques.

Pel que fa al diumenge, els Vogadors participaven en 3 categories, i en les 3 van aconseguir la segona plaça final, mantenint intactes les opcions a la classificació de la lliga.

Pel que fa als resultats, en categoria veterà masculí, a la mànega classificatòria van fer el segon millor temps, que els va classificar per a la final A, la que permet disputar els 3 primers llocs. Posteriorment, a la final A van repetir idèntic resultat entrant per darrera de Rem Badalona.

En categoria absoluta, les noies van fer una bona regata després de fel el tercer millor temps a la mànega classificatòria. Un cop a la final A, van lluitat frec a frec amb Rem Santa Cristina per la segona posició, i van acabant enduent-se-la amb solvència aconseguint la segona plaça final per darrera de Rem Mataró.

Finalment, a la categoria masculina, els Vogadors van classificar-se també per a la final A amb el segon millor temps, i a la final, van repetir idèntic resultat entrant en segona posició superats per Rem Mataró.

Les properes regates es disputaran el cap de setmana del 23 i 24 de març en aigües de l’Ebre, concretament a Deltebre, en les modalitats de batel i llaüt mediterrani.

Comenta aquest article