Societat

Religió

Tot a punt per a celebrar els actes litúrgics de la Setmana Santa d'enguany

La programació comença el divendres 22 de març amb la missa de la Mare de Déu dels Dolors i acabarà el 31 de març amb les misses de Pasqua a les parròquies cambrilenques

Per Redacció

Final de la professó del Sant Enterrament a la plaça de l'Església de Santa Maria, l'any passat
Final de la professó del Sant Enterrament a la plaça de l'Església de Santa Maria, l'any passat | Kerzops

Les confraries cambrilenques juntament amb les parròquies de Santa Maria, de Sant Pere i de Santa Maria de Vilafortuny ja tenen a punt la programació dels actes de la Setmana Santa d'enguany. la programació d'enguany segueix el fil de la celebració dels darrers anys i en destaquen com a actes més multitudinaris, la benedicció de palmes i rams del Diumenge de Rams, el trasllat en processó de la imatge de Jesús Natzarè de la parròquia de Sant Pere a la parròquia de Santa Maria, el viacrucis pels carrers de la vila del Divendres Sant i la processó del Sant Enterrament, la nit de Divendres Sant.

Els recorreguts de les diferents professons i viacrucis són els mateixos que l'any passat i en aquest sentit no s'ha introduït cap canvi. D'altra banda, l'exposició de tabernacles així com la cloenda de la processó del Sant Enterrament es faran a la plaça de l'Església de Santa Maria en comptes de la plaça de la Vila, tal i com ja es va fer l'any passat.

La Congregació de la Puríssima Sang de Jesucrist, la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors, l'Associació d'Antics Alumnes de la Salle i les parròquies de Santa Maria i Sant Pere han coordinat tota la programació que s'iniciarà el divendres 22 de març amb la missa de la Mare de Déu dels Dolors a la parròquia de Santa Maria i es clourà amb les misses de Pasqua, el diumenge 31 de març a cadascuna de les tres parròquies cambrilenques.  

Comenta aquest article