El Club Rem Cambrils suma un nou podi a la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani

La regata del passat cap de setmana es va celebrar al Canal Olímpic de Catalunya on el club cambrilenc va presentar cinc equips

Per Antoni Font

Imatge de l'equip Cadet Mixt que va finalitzar en segona posició
Imatge de l'equip Cadet Mixt que va finalitzar en segona posició | Antoni Font

El passat diumenge es va celebrar al Canal Olímpic de Catalunya la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaüt Mediterrani, que va comptar amb la participació de setze clubs i un total de quaranta equips inscrits. La regata va tenir un recorregut de 700 metres i una ciavoga en el cas de les categories de Veterà Masculí, Veterà Femení i Cadets i de 1.400 metres amb tres ciavogues per la resta de categories.

El Club Rem Cambrils va participa-hi amb un total de cinc equips: Cadet Masculí (mixta), Absolut Femení, Absolut Masculí, Veterà Femení i Veterà Masculí. A destacar el podi obtingut –2a posició– en la categoria Cadet Masculí (mixta) finalitzant la prova amb un registre de 03:38,6 min.

L’equip Veterà Femení va aconseguir el segon lloc a la Final C amb registre de 03:28,9 min. Pel que fa a l’equip Veterà Masculí va disputar una emocionat i renyida Final B, finalitzant aquesta prova en segon lloc amb un registre de 03:12,1 min. i amb una diferència d'arribades amb la resta d'equips participants de tan sols 1 segon.

Per la seva part, l’equip Absolut Masculí (Final B) va finalitzar la regata en tercera posició amb un temps de 07:01,02 min. Pel que fa a l’equip Absolut Femení, malauradament va quedar desqualificat degut a una irregularitat en l'alineació d'una de les seves vogadores com a conseqüència de cobrir una baixa mèdica d'una de les seves companyes.

La propera regata, la quarta de la lliga de Llaüt Mediterrani, tindrà lloc el proper diumenge 24 de març a Deltebre.