Informació general

Concentració

Àvies i Avis per la Independència: «Els independentistes no som terroristes!»

D'altra banda, es va informar que el col·lectiu Correllengua convoca la gent del Baix Camp, el 19 de març a les 19 hores a Riudoms, per abordar diferents iniciatives en favor de la llengua

Per Berta Ruiz

Un moment de la concentració de les Àvies i Avis, ahir al matí, a la plaça de la Vila
Un moment de la concentració de les Àvies i Avis, ahir al matí, a la plaça de la Vila | Berta Ruiz

Com cada dimecres, les Àvies i Avis van celebrar, ahir al matí a la plaça de la Vila, una nova concentració. La portaveu del grup va explicar que, la setmana passada es va proposar una nova proclama que va ser votada i acceptada. Aquesta proclama era la de "Puigdemont no és terrorista i nosaltres tampoc!". Al ser una frase difícil de cridar, des del col·lectiu s'ha fet una adaptació que és la següent: "els independentistes no som terroristes!" que s'afegirà a les consignes que es criden en les diferents concentracions.

D'altra banda també es va recordar que, el proper 21 de març, les Àvies i Avis de Cambrils rebran un reconeixement per part de l'Ajuntament de Cambrils amb motiu del 75 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. Tanmateix, la portaveu del col·lectiu va informar que el col·lectiu Correllengua convoca la gent del Baix Camp, el proper 19 de març a les 19 hores a Riudoms, per abordar diferents iniciatives en favor de la llengua catalana.

Durant la concentració d'ahir, les Àvies i Avis van ballar una sardana a la plaça, van cantar l'Estaca i van cridar les seves consignes habituals. Per tancar la trobada, com és costum, es va cantar l'himne dels Segadors.

Comenta aquest article