Informació general

Policia Local

La Policia Local adquireix dos cotxes híbrids i dues motos elèctriques

L’objectiu és renovar la flota progressivament amb vehicles més sostenibles que permetin reduir el consum de combustible

Per Redacció

Imatge dels nous vehicles de la Policia Local
Imatge dels nous vehicles de la Policia Local | Cedida

La Policia Local ha estrenat, aquest mes de març, dos cotxes híbrids i dues motocicletes elèctriques que s’han adquirit en modalitat de renting. Els dos nous cotxes policials són del model Ford Kuga, i s’afegeixen als dos Seat Ateca híbrids que es van adquirir el juny de l’any passat, i s’incorporen a la flota de la policia dins l’acord marc de mobilitat sostenible que ofereix l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

Els dos vehicles substitueixen dos híbrids de primera generació del model Toyota Prius, i s’adapten als estàndards europeus de retolació per millorar la visibilitat i la seguretat dels agents. A més,  els nous cotxes tenen característiques específiques i tecnològiques per garantir la seguretat i eficàcia en les tasques diàries. Entre altres, disposen d’un panell informatiu a la part superior del pont de llum que permet donar informació a la ciutadania en casos d’accidents, emergències o controls del trànsit.

D’altra banda, les noves motocicletes elèctriques tenen una autonomia de 240 quilòmetres i són les primeres que adquireix la Policia de Cambrils. L’objectiu és renovar la flota progressivament amb vehicles més sostenibles que permetin reduir el consum de combustible i la contaminació.

Comenta aquest article