Informació general

Minut de silenci

Minut de silenci en record de les víctimes de l'11-M amb motiu del vintè aniversari

L’11 de març va ser declarat Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme amb motiu d’aquests atemptats de l’any 2004

Per Berta Ruiz

Un moment del minut de silenci, ahir al migdia, a les portes de l'Ajuntament
Un moment del minut de silenci, ahir al migdia, a les portes de l'Ajuntament | Berta Ruiz

L'Ajuntament de Cambrils va convocar un minut de silenci, ahir al migdia a les portes de la Casa de la Vila, un minut de silenci per recordar el 20 aniversari dels atemptats terroristes a Madrid. Diversos regidors i regidores de l'Ajuntament, així com l'alcalde Alfredo Clúa i treballadors i treballadores municipals es van donar cita a aquesta convocatòria. L'alcalde va adreçar unes paraules als presents: "ens hem reunit per recordar aquell 11 de març de 2004, ara fa 20 anys. Volem assegurar que la memòria de les víctimes de l'11-M es mantingui intacta i ens inspiri a continuar, construint una societat més justa, pacífica i lliure per a les generacions futures. Volem treballar perquè la veu dels que no van sobreviure a la barbàrie siguin el germen del compromís dels joves amb un futur pacífic i allunyat de qualsevol forma de radicalització. També garantir l'espai de conscens entre la societat civil i les institucions i defensar els principis fonamentals de la memòria, la dignitat, la justícia i la veritat".

Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme

L’11 de març va ser declarat Dia Europeu en Memòria de les Víctimes del Terrorisme amb motiu d’aquests atemptats de l’any 2004, i enguany cobra un especial significat perquè es compleixen 20 anys del tràgic succés. L’atemptat de fa 20 anys és el més sagnant del que va de segle a Europa.

Comenta aquest article