Societat

Solidaritat

L'Associació ANTIAN organitza un vermut solidari aquest diumenge al Parc del Pescador

Hi haurà activitats i jocs per als més petits amb l'objectiu de recaptar fons per finançar la malaltia de l'Antoni, l'Andreu i la Mireia

Per Redacció

Cartell del vermut solidari
Cartell del vermut solidari | Cedida

Aquest diumenge al Parc del Pescador, des de les 11.30 del matí, l'Associació ANTIAN celebrarà un vermut solidari per recaptar fons per finançar la recerca de la malaltia de l'Anton, l'Andreu i la Mireia per a la mutació del gen ADSL.

Durant la celebració del vermut hi haurà activitats infantils a càrrec de Montserrat Parra amb els nens i nenes de la Teca, pintacares a càrrec de Comaigua, diferents jocs a càrrec de l'Agrupació Escolta i Guia Gent de Mar i actuació dels Nyanyos, els joves timbalers de la colla gegantera Tota l'Endenga. L'organització convida a tothom a passar-hi a gaudir d'una bona estona i a col·laborar en una bona causa, “perquè la raresa té dret a l'esperança”.

L'Associació ANTIAN ja va organitzar fa unes setmanes la xerrada “La raresa té dret a l'esperança. Per un a teràpia gènica”, a càrrec del doctor Miguel Chillón Rodríguez, el metge que lidera un equip d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron i que treballa per trobar una cura a la malaltia minoritària que pateixen els germans cambrilencs Anton i Andreu Torres Guix.

Comenta aquest article