Societat

Entitats

El Casal Popular el Polvorí posa en marxa la seva Escola Popular

Des del dimarts vinent s’hi impartiran tallers de digitalització, estudi i conversa totalment gratuïts i oberts a tothom

Per Andreu Dalmau

La Inés i l'Albert durant la presentació del projecte d'Escola Popular
La Inés i l'Albert durant la presentació del projecte d'Escola Popular | Andreu Dalmau

El Casal Popular el Polvorí obrirà les portes de la seva Escola Popular a partir del pròxim dimarts. Aquest ambiciós projecte de l’entitat cambrilenca té per objectiu cobrir les mancances del sistema oferint tallers de digitalització, estudi i conversa impartits per professionals als col·lectius més necessitats: joves, grans i nouvinguts.

Els encarregats d’aquest taller seran la Inés i l’Albert, dos professors que treballen a Barcelona i Mont-roig respectivament, i que es desplaçaran a Cambrils per impartir aquests tallers de manera totalment altruista. “La nostra intenció és aportar algunes hores de la nostra vida per solucionar les falles del sistema”, comentava l’Albert.

A partir del pròxim 5 de març començaran els tallers, que es duran a terme tots els dimarts fins al mes de maig, de les 17.30 hores a 19 hores. El primer taller serà el Digitigran i serà dirigit a totes aquelles persones que necessitin comprendre algun tema digital o resoldre algun tema bàsic en aquest àmbit. El segon taller, que es durà a terme per primera vegada el dimarts 12 de març, serà el Tertuliterem, dirigit a tots els joves estudiants que necessitin un espai i ajuda per estudiar o fer els deures i enfocat també a fomentar la lectura. El darrer taller serà el Parlem!, que celebrarà la seva primera edició el 19 de març i és dirigit a les persones nouvingudes que necessiten practicar el català en conversa.

Per apuntar-se a aquests tallers es pot escriure al Casal Popular el Polvorí a través de les seves xarxes (Instagram i Twitter), trucant al 650 086 706 o escrivint un mail a casalpopulardecambrils@gmail.com. L’aforament és de 15 persones pel Digitigran, 10 persones pel Tertuliterem i 8 persones pel Parlem!. Les tres activitats són gratuïtes i se celebraran cada tres setmanes.

Comenta aquest article