Esports

Atletisme

Vuit posicions de podi per als atletes cambrilencs en les dues proves de cros escolar disputades a Reus i a Tarragona

Per Redacció

Foto de grup dels atletes cambrilencs que van competir al VIII Cros escolar la Vitxeta, a Reus
Foto de grup dels atletes cambrilencs que van competir al VIII Cros escolar la Vitxeta, a Reus | Cedida

Aquest passat cap de setmana, els atletes del Club Atletisme Cambrils van participar en diferents competicions. Per un costat, el dissabte es va disputar el VIII Cros escolar La Vitxeta de Reus de la lliga del Baix Camp. En aquesta prova Zoe Dorado va quedar primera en cadet femení; en la categoria aleví masculí i femení, Oriol Guinart i Berta Silvestre van quedar en el primer lloc, Martina Gómez va ser segona i Daniel Cabau va ser tercer; en la categoria benjamí femení, Èlia Bayón va quedar tercera, Naia Guinart quarta i Martina Andrada va assolir el desè lloc. En la milla solidària, Gonzalo Gómez va ser cinquè.

Per altra banda, diumenge es va disputar el XII Cros escolar de la Lliga del Tarragones, a l'escola Pax. En cadet femení, Zoe Dorado va quedar primera; en aleví masculí, Daniel Cabau va ser cinquè; en aleví femení, Emma Gómez va quedar en el lloc 27 i, en prebenjamí femení, Celia Gómez va quedar en segona posició.

Finalment, en la prova de la Mitja Marató de Cambrils, Alfonso Gómez va fer un temps d'1 hora i 30 minuts.

A dalt, Zoe Dorado en la primera posició del podi de la categoria cadet femení; a sota, Celia Gómez en la segona posició de la categoria prebenjamí femení, al Cros escolar de l'Escola Pax (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article