Informació general

Turisme

El Patronat de Turisme de Cambrils participa en un fòrum de treball de Saborea Espanya

Aquesta reunió celebrada a Saragossa serveix per debatre i posar en marxa els projectes del pla d'accions del 2024

Per Redacció

Els representants dels patronats de turisme durant la trobada de Saborea España a Saragossa
Els representants dels patronats de turisme durant la trobada de Saborea España a Saragossa | Cedida

El Patronat de Turisme de Cambrils va participar, aquests passats dilluns i dimarts, al Fòrum de Treball organitzat per Saborea Espanya a Saragossa. L’objectiu d’aquesta trobada, que va comptar amb 20 de les 27 destinacions que conformen l'associació, va servir per a informar, debatre i posar en marxa projectes del pla d’accions del 2024 per promocionar el turisme gastronòmic.

Durant els dos dies de trobada, els representants dels patronats de turisme de les diferents destinacions van tractar temes com la comunicació innovadora, properes campanyes promocionals de Saborea, el Dia Mundial de la Tapa, els programes de formació online, tallers experiencials, la promoció internacional i els esdeveniments en destinacions.

Cal destacar que Cambrils va ser una de les cinc destinacions gastronòmiques fundadores de la Asociación Española de Destinos Gastronómicos l’any 2009 i és membre del comitè executiu. Cambrils continua apostant i segueix al capdavant de l'Associació perquè ha estat sempre un trampolí per a la promoció nacional i internacional del municipi, que aporta coneixement i alhora visibilitat en el sector de la gastronomia.

Comenta aquest article