Esports

Tennis taula

Quatre jugadores del CTT Cambrils es classifiquen per al torneig TOP8 estatal, sent l'únic club català en aconseguir-ho

Més de 1.000 jugadors de totes les categories van participar al campionat estatal que va tenir lloc, el passat divendres, al pavelló esportiu de l'Anella Olímpica de Tarragona

Per Redacció

Palistes del CTT Cambrils amb el seu entrenador
Palistes del CTT Cambrils amb el seu entrenador | Cedida
El passat divendres, al pavelló esportiu de l'Anella Olímpica de Tarragona, va tenir lloc el campionat estatal de tennis taula, l'esdeveniment més important d'aquest esport a nivell nacional. Més de 1.000 jugadors de totes les categories i d'ambdós sexes van participar amb la il·lusió de pujar al podi i aconseguir la classificació per a l'altre gran torneig, el TOP8, que es jugarà a Guadalajara del 13 al 15 d'abril.
 
El CTT Cambrils va fer història sent l'únic club de la demarcació tarragonina i l'únic català que va classificar als seus quatre jugadors per al torneig TOP8. En la categoria benjamí femení ho fer de la mà de Gala Martínez amb la seva cinquena posició i Iman El Mouchmouch que va ser sisena, mentre que en categoria aleví femení, la classificació va ser per a Aina Casanovas que va ser sisena i Oumnia El Mouchmouch que va assolir la vuitena posició. Un èxit per al club cambrilenc al classificar a les seves quatre palistes. Totes dues germanes El Mouchmouch són alumnes de l'escola Marinada i, des del club volen agrair el suport rebut pel centre durant molts anys.
 
A destacar que una exjugadora del planter del CTT Cambrils –la jove ucraïnesa Renata Shypsha—, es va consagrar com a campiona estatal en la categoria infantil en el mateix recinte esportiu on, cinc anys abans, també s'havia proclamat campiona d'Espanya sent jugadora del club cambrilenc.
 

Comenta aquest article