El FC Cambrils venç La Selva del Camp a domicili i manté la bona dinàmica

Un nou doblet d'Adriano, que podria haver marcat més gols, impulsa l'equip cambrilenc

Imatge del partit entre el FC Cambrils i l'Alcover
Imatge del partit entre el FC Cambrils i l'Alcover | Cristina Sierra

Quarta Catalana - Grup 29

La Selva del Camp FC 1 -FC Cambrils 3

El FC Cambrils va jugar un dels millors partits de la temporada al camp de La Selva del Camp. Els cambrilencs mantenen la bona dinàmica i sumen la sisena victòria en els darrers vuit partits liderat per Adriano. El davanter va marcar dos gols més i se situa tercer a la taula de golejadors del grup.

El veterà golejador va obrir el marcador al minut 24 i marcaria el seu doblet abans del descans. L'equip en conjunt va jugar una gran primera part amb un també estel·lar Aleix Llambrich que marcaria, ja després del descans, el 0-3. Durant la segona part, els cambrilencs van tenir més oportunitats per marcar, però les ocasions no es van acabar de concretar i va ser La Selva qui va retallar marcant el 1-3. El marcador ja no es va moure i el resultat que té encara més mèrit sabent que el FC Cambrils va haver de jugar el partit amb un jugador de camp de porter.
L'equip cambrilenc supera l'equador de la classificació i se situa vuitè amb 25 punts. La proper jornada, el FC Cambrils rep la visita de l'Hospitalet de l'Infant B.