El Laguna perd a casa davant el Vila-rodona

Els cambrilencs van anar sempre per darrere en el marcador i els seus intents per remuntar van ser sufocats pels visitants

Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Laguna aquesta temporada | Andreu Dalmau

Primera Catalana - Grup TGN 6A

CFS Laguna 3 - Vila-rodona CFS 6

El CFS Laguna va caure a casa davant un Vila-rodona que no va perdonar en la faceta ofensiva. Tot i que els cambrilencs van començar marcant al minut 5 mitjançat Vladislav Kushnir, els visitants empataven abans del descans. Només tornar dels vestidors, el Vila-rodona feia el 1-2 i el 1-3.

El Laguna va intentar remuntar amb el gol de Ruben Aznar al minut 33, però els visitants marcarien de nou només un minut després. A cinc minuts pel final, Vladislav Kushnir marcava el 3-4 que donava esperances, però el Vila-rodona remataria el partit amb dos gols al minut 36.

Amb aquest resultat, el Laguna continua només un punt per sobre de les places de descens. En el proper partit visitarà la pista de l'Inter La Selva.