Esports

Futbol

El Cambrils Unió B deixa escapar dos punts al camp del Costa Daurada

El filial cambrilenc va tenir el control durant la primera part, però un gol dels salouencs abans del descans va canviar el rumb del partit

Per Ferran Tuset

Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió B i el Costa Daurada a Cambrils
Imatge del partit d'anada entre el Cambrils Unió B i el Costa Daurada a Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Catalana – Grup 16

Costa Daurada FC A 2 – Cambrils Unió B 2

Gols: 0-1 min. 24 Cristian; 0-2 min. 35 Walter; 1-2 min. 44; 2-2 min. 61

Targetes: grogues a Manuel i 2 grogues a Oscar Tarrió expulsat min. 83

Alineació: Figo, Lluis Garcia (Pau Moreno m. 34), Marc, Álex Guinovart (Ivan Martínez m. 87), Cristian, Clavero, Manuel (Pol Gutiérrez m. 72), Fortuny, Moha (Óscar Tarrió m.72), Pol Juncosa i Walter

 

El Cambrils Unió B va deixar escapar dos punts després de jugar una molt bona part al camp del Costa Daurada FC. Durant la primera part, els de Juan Manuel Jurado van ser superiors i van aconseguir marcar dos gols fruit del control de la pilota. El primer va arribar després d'una molt bona jugada individual de Cristian i el segon en un contraatac després d'un córner en contra.

El partit estava sota el domini dels cambrilencs, però els locals van poder retallar just abans del descans a pilota aturada. Això va trastocar els plans de l'equip cambrilenc que va tornar desconcentrat dels vestidors. Els salouencs es van créixer i, a mesura que passaven els minuts, van anar recuperant el control de la pilota. Van haver-hi ocasions pels dos equips, però va ser el Costa Daurada el que va aconseguir empatar al minut 61. El Cambrils va acabar el partit patint, més encara després de l'expulsió per doble groga de Tarrió, que havia entrat al partit deu minuts abans.

Amb aquest empat, el filial cambrilenc suma 35 unts i perd una posició a la calssificació. Ara es troba sisè, però a quatre punts del líder, el Bonavista. En la pròxima jornada, visita el camp del Borges.

L’Apunt

Enfrontament contra alguns 'ex'
El derbi de la Costa Daurada va tenir un marcat accent cambrilenc també a les files salouenques. L'equip està entrenat per Gerard “Geri” Llobet i també va ser el partit de debut de Pol Cerrato, exporter del Cambrils Unió que ha deixat el primer equip aquesta temporada per falta de minuts després del fitxatge d'Alejo.

Comenta aquest article