Futbol

Maneta del Cambrils Unió a l'España Canonja

Els d'Adri Puerto van jugar el millor partit de la temporada i retallen tres punts al líder

Per Ferran Tuset

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i l'España Canonja, el dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Segona Catalana – Grup 6

Cambrils Unió 5 – España Canonja UD 0

Gols: 1-0 min. 5 Gito; 2-0 min. 31 Igor; 3-0 min. 34 Gito; 4-0 min. 44 Walid; 5-0 min. 86 Yoel Silva

Targetes: grogues a Madero i Javier

Alineació: Alejo, Roca, Guti, Madero (Carlos m. 46), Aleix Llobet (Aaron m. 56), Edu Sosa, Cruañes, Gito (Eudald m. 65), Igor (Ivan Ramos m.77), Richard i Walid (Yoel Silva m. 56)

El Cambrils Unió va aconseguir la victòria més còmoda i ampla de la temporada en imposar-se per 5 a 0 a l'España Canonja UD. Cal recordar que, a la primera volta, el Cambrils va guanyar aquest equip al seu camp per 1-3. Amb pocs aficionats cambrilencs a la graderia, el públic visitant es va fer sentir més que els de casa.

Els jugadors d'Adri Puerto van saber llegir bé el partit i van aconseguir superar la defensa avançada del rival que, moltes vegades, estava plantada a la ratlla del mig del camp. Tot i que els cambrilencs van caure en fora de joc set vegades, també van saber aprofitar aquesta feblesa tàctica dels tarragonins.

Al minut 5 va caure el primer gol després d'un cop de cap de Gito, el pitxitxi, que marcaria el doblet al minut 34. Abans, la superioritat del Cambrils Unió ja s'havia manifestat amb el 2-0, obra d'Igor al minut 31. Els locals arribarien al descans amb 4-0 al marcador gràcies al gol de Walid al 44. L'España Canonja només va gaudir d'una ocasió clara, al minut 36, però el xut va ser repel·lit pel pal dret de la porteria defensada per Alejo.

Ja al segon temps, Puerto va refrescar l'equip asseient diferents jugadors que acostumen a disputar tots els minuts i posant sobre el terreny de joc alguns dels menys habituals. Tot i això, el domini continuaria sent clarament pels locals que aconseguien la maneta al minut 86 mitjançant Yoel Silva. També van disposar de dues ocasions claríssimes Edu Sosa i Igor, al minut 50 i 61 de la segona part, que van ser salvades in extremis pel porter visitant. En aquesta segona part, L'España Canonja no va fer ni un sol tir entre el tres pals.

Amb aquest resultat el Cambrils guanya un lloc a la classificació i se situa quart a vuit punts del líder el Camarles, que va punxar. Gito continua al capdamunt de la llista de màxims golejadors amb setze dianes amb vint partits jugats.