Esports

Gimnàstica rítima

El Club Rítmica Cambrils obté quatre medalles en la primera competició de la temporada

A destacar l’or assolit per la gimnasta individual Chloe Pérez, en la categoria aleví A amb l’aparell de corda i l’argent assolit per la Janat, en categoria infantil C, mans lliures

Per Redacció

Foto de grup de l'equip del Club Rítmica Cambrils
Foto de grup de l'equip del Club Rítmica Cambrils | Cedida

El Club Rítmica Cambrils va participar en la primera competició oficial de la temporada. Per a moltes de les gimnastes, aquesta era la primera vegada que trepitjaven una pista de les mides oficials i tot i això, cal destacar l’actuació que van fer totes elles. Pel que fa als resultats, cal assenyalar l’or assolit per la gimnasta individual Chloe Pérez, en la categoria aleví A amb l’aparell de corda i l’argent assolit per la Janat, en categoria infantil C, mans lliures.

També destacada va ser l’actuació dels conjunts. Les benjamins B, amb una ambientació inspirada en el personatge de Disney Minnie Mouse, assolien la primera posició del pòdium. Per altra banda, les més petites, les prebenjamí B, que eren la primera vegada que competien, assolien la medalla de bronze.

En definitiva, una molt bona actuació per part de les gimnastes, tal com han destacat les entrenadores del club Montse Lozano, Alba Morales i Marianet Tevdorashvili. Ara tocarà seguir treballant per millorar i superar nous reptes. El proper, aquest mateix cap de setmana, en el Torneig que tindrà lloc a Les Roquetes on tancaran les actuacions del mes de febrer. El calendari del mes de març arribarà carregat de noves cites amb la segona fase del Campionat Comarcal i la participació en un torneig a Andorra, entre altres.

Resultats de la primera fase del Campionat Comarcal

La participació de les gimnastes cambrilenques s’ha tancat amb els següents resultats:

Infantil A pilota: 7a Sophia Perez

Aleví A corda: 1a Chloe Perez i 5a Marta Carbó

Benjamí B mans lliures: 5a Ona Oms, 6a Júlia Alberich, 7a Mariona Masqué, 9a Daria Saienko, 12a Júlia Aragonés, 13a Abril Tapia, 15a Antonina Martynova

Aleví B mans lliures: 12a Martina Gibert

Infantil C mans lliures: 2a Janat

Prebenjamí C mans lliures: 4a Paula Muntané

Conjunt Benjamí B: primeres classificades

Conjunt Prebenjamí B: terceres classificades

Diferents imatges de l'equip del Club Rítmica Cambrils i, a sota, Chloe Perez (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article