Esports

Boxa

Alumnes del Club Muaythai i Boxa Cambrils participaran en un entrenament amb campions europeus i mundials

Sandor Martin, César Cérdoba, Antonio Campoy i Juli Giner oferiran un entrenament infantil al Pavelló Olímpic de Reus el pròxim 7 d'abril

Per Redacció

El mateix dia per la tarda se celebrarà el II Open Ciutat de Reus
El mateix dia per la tarda se celebrarà el II Open Ciutat de Reus | Cedida

Esportistes de totes les edats del Club Muaythai i Boxa Cambrils participaran, el pròxim 7 d'abril, en una jornada dedicada als esports de contacte que se celebrarà a Reus. El Pavelló Olímpic d'aquesta ciutat serà l'escenari d'un entrenament infantil durant el matí i, per la tarda, se celebrarà el II Open Ciutat de Reus en les disciplines de Boxa Olímpica, Kickboxing, Muaythai i K1.

Pel que fa a l'entrenament matinal, els més petits podran rebre consells de quatre estrelles nacionals dels esports de contacte. Sandor Martin (Campió d'Europa en pes superlleuger), César Córdoba (dos vegades campió del món de Kickboxing), Antonio Campoy (Campió d'Europa de K1) i Juli Giner (Campió d'Europa en pes superlleuger) seran els quatre entrenadors de luxe dels quals podran aprendre els esportistes del Club Muaythai i Boxa Cambrils i d'altres entitats esportives de la demarcació. “Serà una gran festa de l'esport i esperem que, així com s'organitza a Reus, algun dia es pugui organitzar també a Cambrils”, apunta el president del club.

Per la tarda, es durà a terme el II Open Ciutat de Reus en el qual competirà, per part del Club Muaythai i Boxa Cambrils, Nil Rom en categoria de Boxa Olímpica. Serà un combat de tres assalts de tres minuts i el seu rival es coneixerà en els pròxims dies.

 

Comenta aquest article