Societat

Xerrada

El Banc del Temps ofereix una xerrada sobre l'alimentació sana i equilibrada

Joan Segarra Curto, membre de l'entitat i cuiner professional, va donar uns quants consells sobre els aliments bàsics així com de la seva elaboració i conservació

Per Lluís Rovira i Barenys

Joan Segarra, ahir, en la xerrada que va protagonitzar ahir al Centre Cívic les Basses
Joan Segarra, ahir, en la xerrada que va protagonitzar ahir al Centre Cívic les Basses | Lluís Rovira i Barenys

Joan Segarra Curto, que ha estat xef de diferents restaurants al llarg de la seva vida professional, va oferir una xerrada, ahir al vespre al Centre Cívic les Basses, en la que sota el títol de "Alimentació sana, equilibrada i diversa per mantenir la família amb bona salut", va donar uns quants consells sobre l'alimentació. Aquesta xerrada, emmarcada dins les activitats del Banc del Temps, va ser emimentment pràctica i Joan Segarra, soci de l'entitat, va fer un repàs dels aliments bàsics que no poden faltar a les cases, amb incidència especial a les verdures, i va donar unes normes bàsiques per a la seva preparació i conservació, deixant clar que gairebé tots els aliments poden ser congelats però que cal tenir en compte la manera com es congelen i, també, que s'ha de tenir present el fet que els congeladors casolans no són com els industrials.

Joan Segarra va incidir en el fet de tenir cura del que anomena menjar saludable i que, a més, no té perquè afectar la butxaca, "és una qüestió d'hàbits i d'organització", va dir. En aquest sentit també va afirmar que la premissa del menjar saludable l'havia tingut sempre present ja que, com va dir, "he mirat sempre de cuidar la salut de la meva clientela, al llarg dels anys que he treballat en la restauració".

Comenta aquest article