Handbol

El CH Cambrils cau contra Les Franqueses, líder de la classificació, i s'allunya de la zona de salvació

L'equip cambrilenc es presentava amb només nou jugadors disponibles, però van donar la cara en tot moment

Imatge del partit de la primera volta entre el CH Cambrils i el CH La Salle Montcada, proper rival dels cambrilencs | Lluís Rovira i Barenys

Segona Catalana – Primera Fase B

AEH Les Franqueses 31 - CH Cambrils 23

Nova derrota del CH Cambrils, en aquesta ocasió a la pista del líder, l'AEH Les Franqueses. Rival complicat i, a més, el Cambrils es presentava amb només nou jugadors disponibles. Va ser un partit sense massa història en el què, malgrat tot, els cambrilencs van donar la cara en tot moment i van competir a l'equip líder. S'arribava al descans amb un resultat parcial de 17 a 12. En la seva part, el partit va seguir la mateixa tònica: les Franqueses es va mostrar molt superior al Cambrils i fins i tot va poder donar descans a alguns dels seus jugadors més importants. El CH Cambrils tampoc va poder aprofitar aquesta circumstància per reduir distàncies en el marcador.

Amb aquest resultat, el CH Cambrils és dotzè a la classificació i la zona de salvació s'allunya a quatre punts. El proper partit també serà a domicili, aquest dissabte al vespre, a la pista del CH La Salle Montcada, equip que ocupa el quart lloc del grup.