Societat

Entitats

L'Escola Popular del Polvorí, el nou projecte del Casal Popular

L'activitat al Polvorí, la setmana vinent, a part de presentar l'Escola Popular es complementarà amb una xerrada informativa sobre la instal·lació de Lotte a Mont-roig i d'un tast de cervesa i raïm

Per Redacció

Cartell de la presentació de l'Escola Popular del Polvorí
Cartell de la presentació de l'Escola Popular del Polvorí | Cedida

El Casal Popular El Polvorí farà la presentació, aquest proper dimecres 28 de febrer, de l'Escola Popular del Polvorí, un dels projectes més ambiciosos i més bonics que han sorgit des que existeix el Casal Popular a Cambrils, segons ha anunciat el propi Casal. Es tracta d'una xarxa d'educació comunitària que neix amb l'objectiu de construir una societat més cohesionada i amb més oportunitats per a tothom. L'Escola constarà de tres tallers: un de coneixements bàsics de tecnologia per a la gent gran, un altre de lectura i espai d'estudi per a infants i un tercer d'aprenentatge de la llengua catalana per a tothom qui ho vulgui i ho necessiti mitjançant grups de conversa.

Xerrada sobre Lotte i tast de cervesa i raïm

L'activitat del Polvorí per aquesta propera setmana continuarà l'endemà dijous 29 de febrer amb una xerrada informativa amb el nom de Salvem Mont-roig, aturem la Lotte. L'endemà divendres 1 de març tindrà lloc un tast de cervesa i raïm a càrrec de l'elaborador de cerveses de Montbrió, Albert Baiges, que oferirà un tast així com les respectives explicacions de cinc cerveses híbrides i ben especials. Per participar al tast cal contactar amb el Polvorí via xarxes socials (instagram o twitter) o bé via correu electrònic a la següent adreça: casalpopulardecambrils@gmail.com. El preu del tast és de 15€ per persona i 10€ per les sòcies. Es dipositaran el mateix divendres a l'arribar al Casal.

Comenta aquest article