Futbol sala

Empat del Mediterrani al camp del líder, el Baró de Maials

Els cambrilencs fins i tot van tenir l'oportunitat de remuntar, després d'haver començat perdent per 2-0

Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el Baró de Maials
Imatge del partit d'anada entre el CFS Mediterrani i el Baró de Maials | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala         Divisió d'Honor Catalana             Grup 3

Baró de Maials CF 2 – CFS Mediterrani 2

Bon empat del CFS Mediterrani a la pista del líder, el Baró de Maials. Els cambrilencs van buscar el gol als primers minuts i van estar a punt d'aconseguir-ho amb tres arribades clares que el porter dels locals va aturar. El Mediterrani abaixaria el ritme poc després i el domini passava a mans de l'equip de Maials.

Tot i això, els locals no aconseguien fer ocasions clares de gol i, quan ho feien, Alberto aturava les escomeses. Un error, però, en una passada en la construcció del Mediterrani va permetre un xut que col·locava el Maials per davant en el marcador just abans del descans.

L'inici de la segona part va ser molt fluix pels cambrilencs que, en una mateixa jugada es deixava guanyar l'esquena dues vegades, provocant el 2-0. Semblava que els punts es quedarien a Maials, però el Mediterrani marcava poc després i es creia que podia rescatar un bon resultat. A partir d'aquí, l'equip va créixer i, amb molta insistència, el Mediterrani va buscar el gol de l'empat fins que va marcar Martín. Una expulsió local va fer que el Mediterrani tingués moltes opcions de remuntar, però, tot i tenir diferents ocasions no ho va aconseguir i l'empat ja no es va moure.

Després d'aquest resultat, el Mediterrani se situa un punt per sobre del descens. En la pròxima jornada, el Mediterrani rep el CFS Roquetes, equip de mitja taula.