Atletisme

Aina Ferre, tercera de Catalunya sub16 als 60 metres tanques i classificada per als campionats d'Espanya de pista coberta

Aquest passat cap de setmana, atletes del Club Atletisme Cambrils van competir en diferents proves

Atletes cambrilencs desplaçats al campionat de Catalunya sub16 de pista coberta, a Sabadell | Cedida
Aquest passat cap de setmana, atletes del Club Atletisme Cambrils van competir en diferents proves. El dissabte es va disputar el campionat de Catalunya de pista coberta sub16 a Sabadell. En la prova dels 60 metres tanques, l'Aina Ferré Tort va quedar tercera de Catalunya amb una millor marca personal de 9''33''' i mínima necessària per poder participar als campionats d'Espanya de pista coberta. Ferré també va participar a la prova de salt de llargada, quedant en la 9a posició de Catalunya.

Per la seva part, Lucas Buj va competir en salt de llargada amb una marca de 5,74m –marca personal– i 4a posició de Catalunya. En els 1.000 metres llisos, Zoe Dorado també va fer marca personal (3'17'') i va assolir la 9a posició de la classificació.

Cros escolar

L'endemà diumenge es va disputar el cros escolar "Isabel Besora" de la lliga del Baix Camp. En prebenjamí masculí/femení, Federico Tibamoza i Cèlia Gómez van quedar en primera posició; en aleví masculí/femení, Oriol Guinart va quedar primer, Daniel Cabau va ser 3r, Lola De San José va assolir la 1a posició, Berta Silvestre 2a posició, Martina Gómez 3a posició i June Atienza 10a posició. En la categoria benjamí masculí/femení, Biel Quintana va ser 9è, Èlia Bayón va quedar 1a, Naia Guinart en 4a posició i Martina Andrada el 9è lloc. En infantil, Roger Gómez i Clàudia Espinosa van ser tercers. En adults, Aleix Llaveria va ser primer i Gonzalo Gómez quart.

Foto dels atletes que van competir al Cros escolar de la lliga del Baix Camp (foto: Cedida)