Esports

Solidaritat

La competició d'skate i scooter de Associació Cultívate aconsegueix 500 euros per la campanya «Pels Valents»

L'skatepark del Parc del Pinaret acull l'acte benèfic organitzat per l'entitat juvenil

Per Cristina Sierra

Un dels participants fent salts amb el seu scooter al Parc del Pinaret
Un dels participants fent salts amb el seu scooter al Parc del Pinaret

Aquest passat cap de setmana, l'Associació Cultívate va organitzar a l'skatepark del Parc del Pinaret una competició solidària d'skate i scooter amb l'objectiu de recaptar diners per la campanya "Pels Valents". Desenes de xiquets i xiquetes de totes les edats van participar en aquest acte benèfic que va aconseguir 500 euros que es destinaran a la Unitat de Recerca en Càncer Infantil del Pediatric Cancer Center de Barcelona.

Aquest era el segon cop que l'entitat juvenil col·laborava amb aquesta causa. Sebas López, membre de l'associació, manifestava a revistacambrils.cat la seva satisfacció per poder tornar a organitzar aquesta iniciativa solidària. "Estem molt contents de com va anar, de la comunitat tan entregada, del suport i de la confiança que ens dona la gent", expressava.

Dissabte es van fer competicions d'skate, mentre que diumenge, va ser el torn de l'scooter -patinets-. A més, com a novetat respecte a la primera edició, es van fer classificacions de cada categoria i finals. També les tardes de dissabte i diumenge es van fer tallers d'iniciació per a socis, així com per a nous socis per iniciar-se en aquestes disciplines.

Al mateix parc els participants van poder adquirir marxandatge de l'Associació Cultívate del qual un 10% de les vendes es destinava a la campanya "Pels Valents", que també tenia el seu propi estand per vendre els seus productes. En total, es van aconseguir 505 euros per contribuir a la investigació contra el càncer infantil.

Desenes de xiquets i xiquetes van participar en aquesta competició solidària

 

Comenta aquest article