Informació general

Successos

Una persecució policial acaba amb un Fiat Panda bolcat a la riera de Maspujols

El vehicle havia estat robat a Capçanes el passat 5 de febrer i els quatre ocupants del cotxe han estat detinguts

Per Andreu Dalmau

Vehicle accidentat a la riera de Maspujols
Vehicle accidentat a la riera de Maspujols | Cedida (Twitter Policia Local)

Una persecució policial a Cambrils va acabar amb un final accidentat la matinada del passat divendres 16 de febrer. Uns lladres que havien robat un cotxe –concretament, un Fiat Panda– al municipi de Capçanes (Priorat) el passat 5 de febrer van ser detectats per la policia a Cambrils a l'alçada d'Avinguda Diputació 37. A partir d'aquí, els delinqüents van fugir fins que van patir un accident i van acabar bolcant a la riera de Maspujols.

La Policia va trobar una persona ferida i atrapada a l'interior del vehicle accidentat. Després que els Bombers el traguessin de l'interior del vehicle, va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus. La resta dels ocupants van fugir corrents de la zona i les patrulles van iniciar la persecució i recerca. Un d'ells va ser localitzat ferit i, després d'identificar-lo, va ser detingut per estar relacionada amb els fets i derivat amb ambulància al mateix hospital. Una altra persona va ser localitzada a l'Avinguda Diputació, a l'alçada de l'hotel Best Cambrils.

El sospitós restant va ser identificat a Salou després que la Policia Local de Cambrils alertés el cos policial del municipi veí. El quart ocupant del vehicle accidentat havia fugit corrents fins a ser detingut a la plaça Venus de Salou. Aquest va ser traslladat al CAP per ser visitat pel metge i posteriorment detingut.

Els quatre detinguts estan acusats d'un presumpte delicte de robatori de vehicle, desobediència a l'autoritat i conducció temerària.

Comenta aquest article