Esports

Vela

Iker Múgica, del Club Nàutic Cambrils, vencedor del 34 Palamós Optimist Trophy

El seu company d'equip, Joan Domingo, va ser segon d'un total de 545 regatistes de tota Europa

Per Redacció

Iker Múgica i Joan Domingo als dos calaixos més alts del podi
Iker Múgica i Joan Domingo als dos calaixos més alts del podi | Cedida

El Club Nàutic Cambrils ha tornat amb magnífics resultats de la seva participació a la 34 Palamós Optimist Trophy-18 Nations Cup. Després de quatre jornades i nou proves, el regatista Iker Múgica es va proclamar vencedor i Joan Domingo es va penjar la medalla de plata.

Diumenge es va disputar la final amb un vent de entre els 9 i els 12 nusos d'intensitat. Va ser emocionant, ja que Domingo partia com a líder amb un punt d'avantatge sobre Múgica. Aquest, però, no va cometre cap error i, finalment, va aconseguir la victòria. Pep García, del Reial Club Nàutic de Barcelona, era tercer.

Aquestes no van ser les úniques alegries per al conjunt de Cambrils. Santi Bes era el vencedor del grup Plata i Damià Galcerà guanyava al grup Perla. A més, Espanya es va emportar la 18 Nations Cup com a millor país gràcies a situar cinc regatistes al Top-10, entre els quals hi havia Múgica i Domingo. L'equip del CNCB el completaven Cristina Guillén, Manuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Hugo Ambrojo, Irene Isasa, Javier Megía, Martín Megía i Oriol Pujol, acompanyats pels seus entrenadors Leandre Garcia i Oriol Oliva, que celebren els bons resultats.

Comenta aquest article