El Cambrils Unió empata al camp de l'Aldeana en un partit en el qual va tenir els tres punts a l'abast

Amb aquet empat el Cambrils Unió queda situat al mateix cinquè lloc de la setmana anterior pero ja a onze punts del líder, el Camarles

L'Aldeana i el Cambrils Unió es van repartir els punts en el partit disputat ahir al matí | Ferran Tuset

Futbol                      Segona Catalana                          Grup 6

UE Aldeana 2 - Cambrils Unió 2

Alineació: Alejo, Guti, Marquinhos, Madero, Aleix Llobet, Gito, Eudald (Cruañes m.63), Igor, Ivan Ramos (Aaron m.46) (Carlos m.84), Richard (Edu Sosa m.76) i Josu.

Gols: 1-0 m. 23; 1-1 m. 51 (pròpia porta); 1-2 m. 61 Gito; 2-2 m. 78.

Targetes: grogues a Josu, Cruañes, Richard i Marquinhos.

La sensació després de veure el partit a l'Aldea és que el Cambrils ha deixat de sumar dos punts ja que va tindre diverses ocasions clares per marcar i, a més, els dos gols encaixats van ser fruit de pilotes des de dins l'àrea gran que no s'havien rebutjat amb contundència pels defensors cambrilencs. Amb aquet empat el Cambrils Unió queda situat al mateix cinquè lloc de la setmana anterior pero ja a onze punts del líder, el Camarles.
La primera ocasió del partit la va tenir Gito al minut sis, amb una gran aturada del porter de l'Aldea, pero dos minuts després era el porter del Cambrils qui es lluïa. Poc a poc el Cambrils perdia intensitat, amb un joc lent. Li costava molt treure la pilota des de la seva àrea. L'Aldeana va marcar l'1 a 0 al minut 23, d'un fort xut a l'escaire esquerre
Ja a la segona part i al minut 51, Madero centraba a l'àrea i un jugador local introduïa la pilota a la pròpia porteria. Deu minuts després, un bon centre d'Aleix Llobet el va aprofitar Gito i sense parar la pilota va rematar d'esperó a boca de gol i feia pujar l'1 a 2 al marcador. Tan sols cinc minuts després, el xut d'Igor el rebutjava a còrner un defensor. Ja al minut 78 i de xut ras i per l'esquerra, l'Aldeana va empatar a dos gols. Abans d'acabar al partit i al minut 86 Gito de xut creuat, feia un xut i la pilota va passar llepant el pal dret.