Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja fomenta la pràctica de la vela amb l'organització de regates

Per Redacció



Imatge d'una embarcació catamarà de vela lleugera
El passat cap de setmana es va celebrar la Regata de Catamarans de Vela Lleugera anomenada Regat Wind Cat Els Prats, que es va realitzar al beach club Sports Center Els Prats, a Mont-roig del Camp. El dia abans d'iniciar-se la regata, es va fer una travessia nàutica entre Cambrils i el càmping El Prats, que va tenir com a punt de sortida la torre de l'Esquirol.

La regata va reunir una vintena de catamarans de vela lleugera vinguts de diferents clubs i centres de vela del litoral de la Costa Daurada, des d'Altafulla fins a Mont-roig, i on també es va poder gaudir d'una exhibició de kite surf realitzada per navegants especialitzats de la zona.

L'esdeveniment pretén ser una concentració d'aficionats d'aquest tipus d'embarcació i de la vela, alhora que es vol consolidar i donar continuació a diferents esdeveniments nàutics a la zona impulsats per l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja.

Aquesta és la segona regata que es realitza durant aquest estiu i el proper mes d'octubre es realitzarà la tercera. En aquest cas serà una antiga travessia que s'havia deixat de fer entre Tortosa i Calafell, tot passant per aigües  de Mont-roig, Cambrils i Salou.

Amb aquestes regates l'Estació Nàutica pretén difondre les bones característiques nàutiques de la zona per a l'aprenentatge i la pràctica d'aquest esport a l'entorn de l'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja.

Comenta aquest article