Futbol

Tercera victòria consecutiva del FC Cambrils

L'equip cambrilenc va passar per sobre de l'Alcover i suma quatre victòries en els darrers cinc partits

El FC Cambrils va guanyar a l'Alcover en el partit disputat aquest passat dissabte a l'estadi municipal | Cristina Sierra

Quarta Catalana - Grup 29

FC Cambrils 3 - Alcover CE B O

El FC Cambrils segueix en dinàmica positiva. El passat cap de setmana, l'equip cambrilenc va vèncer clarament l'Alcover B i suma la seva tercera victòria consecutiva, la quarta en els darrers cinc partits.

En el partit al Camp Municipal, el Cambrils va començar guanyant ben aviat amb gol de Saliu al minut 8. Després del descans, Adriano marcaria el 2-0 de penal. Amb aquest gol, el veterà davanter està a tres de ser pitxitxi del grup. La sentència arribaria a pocs minuts del final, amb el tanto obra de Jairo.

Amb aquest resultat, el FC Cambrils se situa en onzena posició amb 22 punts i s'allunya de la part baixa de la taula.