Bàsquet

Valuosa i treballada victòria del Cofran 95 CB Cambrils a casa contra el CB Cervera

Segona victòria consecutiva en els tres primers partits de la segona volta pels cambrilencs que van estar molt concentrats durant tot el partit

El CB Cambrils va jugar contra el CB Cervera ahir al matí al pavelló municipal
El CB Cambrils va jugar contra el CB Cervera ahir al matí al pavelló municipal | Cristina Sierra

Segona Catalana - Fase Prèvia Grup 1

Cofran 95 CB Cambrils 83 - CB Cervera Negre Mobel Linea 77

Àlex Rodríguez (24), Raul Martínez, Oscar Font (15), Joan Berengué (14), Enric Maduell (4) – Pau Papasseit (10), Pere Tost (6), Marc Duran (4), Roger Audi (6), Rubén Molina.

10 Triples (1 Rodríguez, 1 Papasseit, 3 Berengué, 2 Tost, 3 Font). 7/11 Tirs lliures.  23 faltes personals.  Eliminats: Maduell i Molina.

Parcials: 17-23 / 26-24 / 25-11 / 15-19

El Cofran 95 CB Cambrils masculí va aconseguir, ahir, la segona victòria consecutiva en els tres primers partits de la segona volta que es jugaven contra tres dels cinc primers classificats a l’acabar la primera volta de la lliga. En aquesta ocasió, el rival va ser el CB Cervera Negre Mobel Linea.

Tot i començar amb un parcial a favor de 5-0, els visitants van reaccionar ràpidament, imposant el seu ritme de joc i capgirant el marcador. De fet, el primer quart finalitzava amb cinc punts d'avantatge (17-23). A l'inici del segon quart, els de Cervera van seguir aprofitant les errades defensives dels cambrilencs i van aconseguir la màxima diferència del partit de 16 punts, en el minut 13 (17-33). En aquest punt, els van millorar en les decisions de cara a cistella i van pujar el nivell defensiu. Poc a poc van anar reduint la distància fins arribar al descans a només 4 punts (43-47).

Els blaus eren coneixedors de la qualitat dels jugadors rivals i, en la represa van sortir molt concentrats en defensa, posant les coses difícils als de Cervera en atac. A partir del minut 24, amb un parcial de 13-1 en els següents quatre minuts, es van posar 10 punts per davant (63-53). Aquest avantatge el van mantenir fins el final del període, 68-58. En el darrer quart, els visitants van buscar la reacció i van sortir amb una defensa pressionant que va sorprendre en els primers minuts als locals, reduint la diferència a només 5 punts en els dos primers minuts (70-65). Lluny de perdre els nervis, els cambrilencs van mantenir el mateix joc del tercer període i, amb un intercanvi de cistelles, els de Cambrils mantindrien la distància fins al final, enduent-se una valuosa victòria per 83-77.

El proper partit del Cofran 95 CB Cambrils masculí serà a domicili contra un rival directe, el proper diumenge a les 19h, a la complicada pista del AB Vendrell 1.