Cultura

Entitats

Cambrils La Mar de Jazz renova la seva junta pels pròxims quatre anys

Montse Andrés serà la presidenta d'una junta que ha estat renovada pràcticament al complet i guanyarà en protagonisme femení

Per Redacció

La junta la formen Montse Andrés, Montse Vendrell, Montse Ramon, Leonor Falcón i Tomàs Llussera
La junta la formen Montse Andrés, Montse Vendrell, Montse Ramon, Leonor Falcón i Tomàs Llussera | Cedida

L'assemblea de socis de Cambrils La Mar de Jazz es va reunir ahir al Centre Cultural per aprovar la renovació de la junta directiva de l'entitat i per la realització de la XVI Mostra Internacional de Jazz i Blues que tindrà lloc entre els mesos de març i maig de 2024.

La junta directiva, fins ara presidida per Xavier Bernadó, ha estat renovada quasi al complet i les dones guanyaran un gran protagonisme, ja que ho són quatre dels cinc components. La presidència fins 2027 recaurà en Montse Andrés, sòcia de l'entitat des de la seva creació l'any 2010. Montse Vendrell repeteix com a tresorera i s'afegeix Montse Ramon com a secretària. La junta la completen Leonor Falcón i Tomàs Llusera, que seran vocals i es responsabilitzaran de diverses comissions.

Aquestes cinc persones formaven l'única candidatura que es va presentar en el moment de renovar la junta directiva. L'objectiu de la nova junta de Cambrils La Mar de Jazz és aconseguir incrementar el nombre de socis de l'entitat, ara mateix formada per 30 persones, i continuar mantenint una programació anual consolidada.

La nova junta va aprovar el pressupost de l'any 2024 que arriba als 42.000 euros i es planteja noves activitats per difondre la música en directe al nostre municipi, a banda de la Mostra de Jazz i Blues –que s'encetarà el pròxim 10 de març amb el concert de Moisés P. Sánchez– i el Cicle de Nadal.

Comenta aquest article