Societat

Solidaritat

La campanya «Pels Valents» lliura 95.485 euros recaptats durant 2023 a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Avui, 15 de febrer, és el Dia Mundial del Càncer Infantil

Per Redacció

Imatge del moment del lliurament del xec amb la quantitat de diners recaptada durant 2023
Imatge del moment del lliurament del xec amb la quantitat de diners recaptada durant 2023 | Cedida (Instagram Cambrilspelsvalents)

Els tres responsables de la campanya "Pels Valents contra el càncer infantil" –l'agent de la Policia Local de Cambrils, Sito Cano; el cap de la Policia Local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz i l'excap de la Policia Local de Sant Celoni Albert Bonet– van acudir, ahir, a l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, per fer pública la quantitat recaptada durant l'any 2023 i fer el lliurament simbòlic del xec. Concretament es van recollir 95.485 euros que es destinaran a la Unitat de Recerca en Càncer Infantil del Pediatric Cancer Center de Barcelona. Durant la visita van poder conèixer de primera mà la tasca d'investigació que s'està fent actualment així com les tres màquines imprescindibles per aquesta tasca i que han estat finançades amb les donacions de la campanya solidària.

Avui, 15 de febrer, és el Dia Mundial del Càncer Infantil. Cada any es diagnostiquen 1.500 casos a Espanya. L'any 2017 va néixer la campanya Escuts Solidaris i, des de l'octubre de 2018, Cambrils en forma part. Actualment, l'entitat –sense ànim de lucre– compta amb 180 cossos policials d'arreu de l'Estat. A Cambrils, l'any 2023 es van organitzar un total de 18 esdeveniments solidaris i es van aconseguir recaptar 48.000 euros. Aquest proper cap de setmana, 17 i 18 de febrer, s'organitzarà un campionat soldiari d'skate i scooter que també servirà per seguir recaptant diners. Serà de les 10 a les 19 hores, a l'SkatePark de Cambrils organitzat per l’associació juvenil Cultívate juntament amb #Cambrilspelsvalents.

Comenta aquest article