Societat

Comerç

Mercedes García Pérez guanya el sorteig de la campanya «Feliç Sant Valentí» de la Unió de Botiguers

Per altra banda, també es va fer el sorteig –en format digital– de la gimcana de la revista digital de la UBC consistent en dos esmorzars a la Fleca del Port

Per Redacció

La dinamitzadora de la UB, Sònia Bages, va ser l'encarregada de treure el tiquet guanyador
La dinamitzadora de la UB, Sònia Bages, va ser l'encarregada de treure el tiquet guanyador | Lluís Rovira i Barenys

La Unió de Botiguers de Cambrils va fer, ahir al matí a la seu de la Revista Cambrils, el seu sorteig de la campanya de "Feliç Sant Valentí". Aquesta iniciativa s'ha dut a terme de l'1 al 13 de febrer i hi han participat els comerços associats a l'entitat. Per les compres realitzades en aquests establiments, els compradors van poder dipositar els seus tiquets a l'urna del sorteig. En aquesta ocasió es van sortejar dos menús per dinar o sopar al restaurant Acuamar. La dinamitzadora comercial, Sònia Bages, va ser l'encarregada de treure el tiquet guanyador que va ser el de Mercedes García Pérez per una compra realitzada a la botiga Rosa Modes.

Sorteig de dos esmorzars

Per altra banda, també es va fer el sorteig –en format digital– de la gimcana de la revista digital de la UBC consistent en dos esmorzars a la Fleca del Port. En aquest cas, el guanyador/a va ser judlunaromeo@gmail.com. Cal destacar que, com a novetat d'enguany, la UB inclourà tots els mesos un sorteig dins de la seva revista digital al qual hi podran participar totes les persones que contestin correctament a les preguntes de la gimcana corresponent.

Comenta aquest article