Informació general

Infraestructures

S'instal·la una tanca al recinte del Teatre Auditori que havia quedat completament obert

Ahir, a primera hora del matí, es podia accedir al recinte sense cap impediment des de la porta de l'avinguda de la Llosa ja que la porta principal estava parcialment caiguda

Per Berta Ruiz

La tanca provisional es va intal·lar ahir al matí
La tanca provisional es va intal·lar ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys
La brigada municipal de l'Ajuntament va instal·lar, ahir al matí, unes tanques de 2 metres d'alçada per tancar l'accés al recinte del Teatre Auditori. Des de feia setmanes, la porta estava parcialment caiguda perquè les frontisses s'havien fet malbé i estaven podrides. Primer, es van col·locar unes altres tanques de menys envergadura però van caure i la porta havia quedat completament oberta. De fet, ahir a primera hora del matí, es podia accedir al recinte sense cap impediment des de la porta de l'avinguda de la Llosa. Actualment hi ha una gran vegetació en el seu interior. Segons han informat fonts de l'Ajuntament, la brigada ha instal·lat aquesta nova tanca com a solució provisional fins que no es pugui arreglar la porta.
 
L'estat d'abandó d'aquesta estructura ha propiciat que, en diferents ocasions, s'hi hagi detectat a gent en el seu interior. Ara fa un any per exemple, el gener de 2023, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van realitzar una acció policial en la què es van identificar diverses persones relacionades amb furts i petits robatoris que usaven l'espai del Teatre Auditori com a amagatall.
 
Aspecte de l'interior del recinte del Teatre Auditori, ahir al matí, abans de la instal·lació de la tanca (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article