Informació general

Reconeixement

El barber Javi Torrente és homenatjat a l'Ajuntament

L'alcalde i diferents regidors i regidores van rebre el cambrilenc que va guanyar el Campionat Nacional de Perruqueria el passat 28 de gener

Per Redacció

Javi Torrente, al centre, conversant amb l'alcalde i els regidors
Javi Torrente, al centre, conversant amb l'alcalde i els regidors | Cedida

El barber cambrilenc Javi Torrente va ser rebut ahir a l'Ajuntament per l’alcalde, Alfredo Clúa, i la regidora de Promoció Econòmica, Neus Cárdenas, que l'han felicitat per la victòria al Campionat Nacional de Perruqueria. El barber va ser obsequiat amb una làmina original del reconegut artista cambrilenc David Callau i el llibre “Cambrils. Una historia, una mirada”. En l’acte de reconeixement també hi van participar les regidores Gemma Balanyà i Teresa Recasens i el regidor Enrique Arce.

Javi Torrente es va proclamar campió d’Espanya de la XXVIII Edició del Campionat Nacional de Perruqueria, disputat a València el passat diumenge 28 de gener. A més d’aconseguir la primera posició en el còmput final, el perruquer cambrilenc va guanyar la medalla d’or en low skin fade (un degradat baix), la medalla de plata en classic cut fade (un pentinat clàssic amb tupé i degradat) i el diploma a millor vestuari a càrrec del Taller Fantasia.

Torrente té una trajectòria de 34 anys d’experiència en el sector i regenta la seva pròpia barberia a l’avinguda Baix Camp de Cambrils. A més, cada setembre impulsa la iniciativa solidària “Deixa’t prendre el pèl” al Port de Cambrils, amb el suport de l’Ajuntament.

Durant els últims 8 anys el barber ha participat en diferents campionats i ha guanyat nombrosos guardons. L’any passat es va proclamar subcampió d’Espanya d’aquest mateix campionat organitzat per l’ONB Organització Nacional de Bellesa. La propera cita serà el Campionat Mundial de Perruqueria, que se celebrarà a París el mes d’octubre.

Comenta aquest article