Informació general

Successos

Els Mossos investiguen la mort violenta d'un home en un camí entre Cambrils i Vinyols

Els agents van ser requerits per adreçar-se al lloc on van trobar la víctima a terra que, tot i els esforços per reanimar-lo, ha resultat mort

Per Redacció

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra al lloc on s'ha trobat la víctima
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra al lloc on s'ha trobat la víctima | ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home a Cambrils. Els agents han rebut un avís aquest matí a les 10.45 hores i s'han adreçat al camí rural ubicat entre Cambrils i Vinyols i els Arcs, a prop del Parc Samà. En arribar al lloc dels fets, els Mossos i la Policia Local han trobat la víctima a terra i, tot i que se li han fet maniobres de reanimació, l'home ha resultat mort.

Segons el Diari, l'autor dels fets hauria marxat de l'escenari del crim amb el seu propi vehicle, amb el qual ha atropellat a la víctima, de 44 anys d'edat. Segons aquest mitjà, després d'atropellar-lo, l'agressor hauria baixat del cotxe per propinar diverses puntades de peu al cap amb la intenció de rematar-lo.

La raó d'aquesta agressió hauria estat l'enemistat entre els dos veïns, tots dos de nacionalitat rumanesa, que la resta de propietaris ja coneixen i que, avui, pel motiu que fos, hauria acabat desembocant en aquest atac mortal. Abans de desmayar-se i, posteriorment, morir; la víctima hauria pogut indicar a la policia la identitat de l'agressor.

La Divisió d'Investigació Criminal de Tarragona s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. L'autoritat judicial ha decretat el secret d'actuacions.

Comenta aquest article